fbpx
My cart

Du har ingen produkter i handlekurven.

Personvern

Din trygghet og sikkerhet er svært viktig for oss. E-Go er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere og hvordan vi tar hensyn til personvernet.
 

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personvernforordningen (GDPR).

Formålet med behandlingen av personopplysningene er å administrere og informere om tjenestene vi tilbyr, og utføre gjøremål basert på brukernes ønsker. Opplysningene vil ikke bli brukt eller utlevert til andre formål.
 
Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du oppgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte.
 
I forbindelse med drift og utvikling av våre nettsider lagrer vi besøksstatistikk. Dette benyttes til å analysere hvordan brukerne anvender nettstedet slik at utviklingen dekker våre brukeres behov i størst mulig grad.
 

“Cookies” – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsider samtykker du i at vi kan lagre data på din datamaskin i form av en “cookie” for å kjenne igjen datamaskinen neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.
 
Disse informasjonskapslene, og dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person. Vi anbefaler sterkt at du konfigurerer nettleseren til å godta cookies fra vår nettside slik at opplevelsen blir bedre og man kan dra full nytte av alle funksjoner i vår nettbutikk. 

Henvendelser til kundeservice

Hvis du kontakter oss via vårt skjema for kundeservice blir det opprettet en saksnummer for din henvendelse. I noen tilfeller kan vi be om å få sendt ytterligere informasjon på e-post for å undersøke feil.
 

Aldersgrense

For å handle hos oss må du være minst 18 år.
 

Dine rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet. E-Go har gitt slik informasjon i denne erklæringen. Alle som er registrert i våre systemer har rettigheter i henhold til relevant lovverk
 
Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. I tillegg vil du som bruker når som helst kunne be oss om å slette opplysninger knyttet til deg som bruker, med mindre det er lovpålagt å oppbevare opplysninger en viss tid (eksempelvis visse opplysninger knyttet til kjøp av tjenester i henhold til regnskapslovgivningen).
 

Tilsynsmyndighet

Dersom du ikke opplever at E-Go AS ivaretar dine rettigheter eller andre forhold kan du henvende deg til tilsynsmyndighetene.
 
Datatilsynet
Telefon: +47 22 39 69 00
Postadresse: Postboks 8177 Dep., 0034 Oslo, Norge